Hrvatski liječnički zbor

Hrvatsko društvo za fizikalnu i
rehabilitacijsku medicinu

Članstvo

Poštovana kolegice/kolega,

članstvo u Hrvatskom društvu za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu je dobrovoljno. Članom može postati liječnik sukladno Statutu Hrvatskog liječničkog zbora (HLZ) i Pravilniku o radu Hrvatskog društva za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu (HDFRM) Hrvatskog liječničkog zbora. Obaveza člana je redovito plaćanje članarine za HLZ i HDFRM.

Sve obavijesti o stručnim sastancima i ostalim aktivnostima Društva slat će se isključivo onim članovima koji su uplatili članarinu do 31.03. tekuće godine.

Ako ste kandidat za članstvo u HDFRM, možete se prijaviti online, ovdje, popunjavanjem elektroničke pristupnice traženim podacima te slijeđenjem uputa koje ćete kao kandidat primiti na e-mail adresu koju prijavite u elektroničkom upitniku.

Na istu e-mail adresu dobivat ćete sve službene obavijesti (news letter) kao i pravovremenu obavijest o potrebi obnavljanja članstva u Društvu. Kada postanete punopravni član, dužni ste uredno ažurirati svoje osobne podatke u bazi podataka članstva, kojoj ćete pristupiti putem pristupnih podataka koje ste upisali prilikom registracije.

Vaša adresa stanovanja kao podatak je vrlo značajna kao točan podatak jer ćete na upisanu adresu putem poštanske dostave na tu adresu stizati Vam svaki novi broj strušnog časopisa Društva, Fizikalna i rehabilitacijska medicina.

VAŽNO!

Kod nekih uplata nije moguće provjeriti o kome se radi, jer nema poziva na broj! Ukoliko znate da ste platili članstvo, a nema Vas na popisu, ne dobivate pozive i časopis, molimo Vas, javite se tajnici/tajniku !

Liječnici na specijalizaciji i fizijatri u mirovini oslobođeni su plaćanja članarine Hrvatskom društvu za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu.