Hrvatski liječnički zbor

Hrvatsko društvo za fizikalnu i
rehabilitacijsku medicinu

Članstvo

Poštovana kolegice/kolega,

članstvo u Hrvatskom društvu za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu je dobrovoljno. Članom može postati liječnik sukladno Statutu Hrvatskog liječničkog zbora (HLZ) i Pravilniku o radu Hrvatskog društva za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu (HDFRM) Hrvatskog liječničkog zbora. Obaveza člana je redovito plaćanje članarine za HLZ i HDFRM.

Sve obavijesti o stručnim sastancima i ostalim aktivnostima Društva slat će se isključivo članovima koji su uplatili članarinu do 31.03. tekuće godine.

Liječnici na specijalizaciji i fizijatri u mirovini oslobođeni su plaćanja članarine Hrvatskom društvu za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu.

Ako ste kandidat za članstvo u HDFRM, možete se prijaviti online, ovdje, popunjavanjem elektroničke pristupnice traženim podacima te slijeđenjem uputa koje ćete kao kandidat primiti na e-mail adresu koju prijavite u elektroničkom upitniku.

Na istu e-mail adresu dobivat ćete sve službene obavijesti (newsletter) kao i pravovremenu obavijest o potrebi obnavljanja članstva u Društvu. Kada postanete punopravni član, dužni ste uredno ažurirati svoje osobne podatke u bazi podataka članstva, kojoj ćete pristupiti putem pristupnih podataka koje ste upisali prilikom registracije.

VAŽNO!

Kod nekih uplata nije moguće provjeriti o kome se radi, stoga molimo u opisu plaćanja navesti ime i prezime zbog evidencije.

Ukoliko znate da ste platili članstvo, a nema Vas na popisu ili ne dobivate obavijesti od Društva molimo javite se tajnici/tajniku.